XVII EDICIÓ DEL "MERAVELLES DEL LLULL"

Enguany ha tingut lloc l’edició que fa désset del Premi Meravelles del Llull, que com sempre convoca el Departament de Valencià i que en aquesta ocasió s’ha convocat amb el lema “Enguany fem l’ullet”. Els diferents guanyadors van rebre el premi el passat 16 de juny en una cerimònia que presentaren els professors Josep Beltran i Ernest Martí.
Els treballs premiats han estat On dinem hui?, de Samuel Rausell de 2n d’ESO B, en el primer cicle; en el segon cicle la guanyadora ha estat Irene Rodrigo, de 3r d’ESO L per l’obra El collar d’Anabella; en el nivell de Batxillerat han rebut el premi ex aequo la narració d’Isabel Lago de 1r de Batxillerat L L’emoció d’un somriure, i Maquinàries, de José Manuel Palenzuela de 2n de Batxillerat A.
També hi ha hagut un premi d’audiovisuals al vídeo titulat 15-M de les alumnes de 4t d’ESO L Marina Borredà, Andrea Ferrando, Maria Parra, Lucía Simó i Carla Vidal. El Jurat també ha acordat concedir premi ex aequo als treballs fotogràfics d’aquestes alumnes.
El jurat vol donar l’enhorabona més sincera als participants i als premiats per l’esforç i la qualitat dels treballs presentats.

1 comentari:

  1. Soc Samuel Rausell l'any pasat vaig estar a 2n B, enguany estic a 3r B, més que res es saber si soc jo eixe samuel rausell o es un altre, que ja seria coincidència, a soles es que m'ha cridat l'atenció perque jo no vaig escriure res. Podrieu respondre? Gràcies te totes formes.

    ResponElimina